Köksrenovering


Drömmen om ett nytt kök

Den har nog alla som inte redan har ett nytt kök. Nya fräscha skåp som ingen annan har smutsat ner tidigare. Förvaring som rymmer allt. En diskmaskin, eller varför inte två, en för ren disk och en för smutsig. Tänk att aldrig behöva bråka om vem som ska tömma diskmaskinen igen. En stor kyl och en stor frys, så att man inte behöver fundera om maten kommer att rymmas i kylen när man handlar. Inbyggd mikro, tyst fläkt, stora bänkytor. Det finns många både små och stora drömmar om nya kök.

Att byta kök är oftast en stor investering. Men man kan välja hur dyr det måste bli. Vissa väljer att bara byta ut skåpluckor för att snygga till andra river ut allt och gör om planlösningen helt.

Ett tips är att fundera igenom riktigt vad som du tycker är viktigt med ditt kök. Så att du får ditt drömkök när jobbet är klart och räkningarna betalda.

Ikea

Ikea har bra och prisvärda kök för alla smaker. Det finns neutrala, klassiska och moderna stilar. Med många olika lösningar som passar de flesta utrymmen. På deras hemsida kan man rita upp kökets storlek och sedan leka med att sätta in olika slags kök och köksutrustning för att få fram bästa resultat. Det går även bra att gå till Ikea och få hjälp på plats.

Marbodal

Här är prislappen lite dyrare, men man får också vad man betalar för. Marbodal  har ett bra miljötänk. Produkterna är Svanenmärkta. De har inriktat sig på tre olika köksstilar, Cottage, Classic och Modern. Vilken stil passar dig bäst?