Problematiskt med damm


Isolering

De som varit med vid stora bygg- eller industriprojekt vet hur lätt hänt det är att miljontals dammpartiklar cirkulerar i den luften du andas. Faktum är att det även är mycket vanligt vid mindre ombyggnationer och rivningsarbeten, något som kan vara av värde för dig som privatperson att känna till.

Dammpartiklar som dessa är långt ifrån hälsosamma att gå och andas in dagarna i ända och rejält irriterande för vem som än arbetar på området. Tack och lov finns idag smarta lösningar för att få bukt med dammet. Olika sorters ansiktsmasker fungerar i viss utsträckning och i vissa utrymmen, men på stora ytor är det svårt att konstant röra sig med masker som dessa, då de helt enkelt inte heller är särskilt roliga att ha på sig dagarna i ända.

De är i dessa situationer och stunder som de nya och oerhört praktiska dammbekämpningskanonerna kliver in och blir till hjältar. Genom att applicera en otroligt fin och tunn vattendimma över arbetsplatsen tar kanonerna smidigt hand om dammpartiklarna. Vattnet binder nämligen dammet och tar det på så vis till marken så att människorna på plats slipper få det i sina lungor.

Vi rekommenderar därför att du installerar en dammbekämpningskanon på alla byggen och industrier där det kan tänkas lämpa sig väl för de personer som ska utföra arbetet, vare sig du är privatperson eller företagare.