Badrumsrenovering


Har du fått en skada i ditt badrum, kanske en vattenskada, och allt måste renoveras och göras om? Eller är ditt badrum omodernt och behöver ett ansiktslyft? Vilken orsaken än är så är det underbart att kliva in i sitt eget nyrenoverade badrum.

Planritning

Gör alltid först en planritning för att se att allt du vill ha i ditt badrum får plats. Tänk på utrymmen för tvättkorg, handdukar, förvaring. Ska det finnas plats någonstans för att hänga träningskläder eller för att torka tvätt. Ska det finnas ett badkar, en dusch eller båda två? Behöver man byta fönster och då ev storlek på fönstret? Dessa frågor kan man svara på själv och fundera och mäta hemma. Eller så kan man vända sig till proffs och be om hjälp. De har troligen bra tips och råd att komma med.

Inredning

När det är klart vad som ska vara i badrummet då kommer det roliga – att välja hur det ska se ut! Vilken stil ska det vara? Svart, vitt, modernt, gammalt, havstema eller kanske helt rosa med kristallkrona i taket? Valet är ditt och möjligheterna är oändliga. Kolla olika leverantörer och jämför vad du får för pengarna.

Proffs

Anlita proffs för rördragning, allt inom elektronik och alla våtskydd. Inga garantier gäller om det är utfört av icke legitimerade ”proffs”.