Hitta hjälp med renoveringen!


Hittarenovering.se handlar egentligen inte så mycket om att hitta renoveringsobjekt även om vi kommer att kunna hjälpa till med det också. Det mesta här handlar om att klara av den renovering av bostaden man tänkt att genomföra.

HantverkareDet kan vara mycket intressant att köpa ett hus eller en lägenhet med stora renoveringsbehov om man känner att man är händig och inte har tummen mitt i handen. Ofta har man större chanser att hitta en bostad till ett lågt pris om man kan tänka sig att fixa en hel del jobb själv eller med hjälp av hantverkare. Detta kan vara särskilt intressant i storstads-områdena där priserna på bostäder ofta är mycket höga. Vi tipsar om många bra renoveringsobjekt i storstäderna och i mindre orter i Sverige.

Det vi egentligen satsar på är att ge tips och råd om hur man skall gå tillväga vid en stor renovering av sin bostad. Helt klart är det så att man måste vara väldigt självkritisk när man tar sig an ett stort renoveringsobjekt. Men, när man väl bestämt sig och kanske köpt huset med dåligt tak och dålig fasad är det skönt att få bra tips.

Ta hjälp med större jobb!

Ett första råd när det gäller stora yttre arbeten eller arbeten med el eller vvs inomhus är att man i första steget skall hitta en seriös och duktig firma att anlita. Vissa jobb får man inte göra själv och när det gäller sådant man kan klara själv är det i alla fall bra att ha en hantverkare som övervakar jobbet. Tack vare ROT-avdraget är det idag mycket billigare att anlita fackfolk än det var för bara några år sedan.