Snyggt i husets alla rum


Ens hem är i mångt och mycket lika med ens borg och av den anledningen är det så klart viktigt att det är snyggt och fräscht så man trivs på ett bra sätt. Men hur ska man då göra för att få så där snyggt som i Sköna Hem eller Residence? Här kommer några tips som förhoppningsvis kan fungera som en liten hjälp på vägen.

Kök

tidningen sköna hemVad gäller köket finns det många sätt att få det snyggt på beroende på vilken stil man gillar. Ett genomgående tips är dock att försöka få saker och ting att matcha med varandra, vilket oftast brukar bli ganska snyggt. Det kan till exempel handla om att låta köksluckor och möblemang gå i samma material eller samma färg.

Badrum

Även om det inte är ett rum där man vistas speciellt mycket så är det ändå viktigt att han snyggt och fräscht i badrummet. Funderar man på att renovera eller på annat sätt göra om i badrummet finns några tips att tillgå här.

Sovrum

Sovrummet är ett rum där man i huvudsak skall sova och skall helst därför inredas efter det. Ett bra tips är att satsa på mjuk inredning i sovrummet i form av ljusa färger och möbler som inte är alltför fyrkantiga.