Belysning, en viktig del i inredningen


Något som vi gärna kan ägna en tanke åt är belysning när vi ska inreda i våra hem. Ja, även utomhus i våra trädgårdar nu när sommaren är på gång så kan det behövas lite ljuskällor för att trädgården ska synas på kvällstid.

Belysning inomhus

Om man håller på att renovera hemma så finns det en anledning att tänka på belysning och hur man vill inreda i en relativt tidig fas i renoveringen. Om det elektriska ska dras ny så kanske man vill förändra platser för uttag och var man vill placera sina armaturer. Det kanske inte funnits uttag vid fönster tidigare och fönsterlampor är något som man vill ha. Tänk på att ha tillräckligt med belysning i dina rum. Ofta så behöver man fler ljuskällor än vad man tror. Om du inte har riktigt koll så finns det duktiga inredare som gärna hjälper dig med din belysning.Belysning i trädgården

Belysning utomhus

Det är en mycket trevlig sak att belysa i sin trädgård. Se till att skaffa det som behövs för att få en njutbar belysning i din trädgård. Det går inte att bara dra en skarvsladd buskar och efter gräsmattan. Det gäller att man planerar för sin belysning och kopplar detta enligt konstens alla regler. Det bästa är att ta in en elektriker som ser till att allt blir kopplat som det ska. Välj den belysning som ni tycker om och som passar i er trädgård. Allt kan med fördel kopplas till en sensor som gör att allt tänds när mörkret lägger sig och släcks vid gryningen.