Köksprylar som du inte visste att du behövde – förrän nu


Ett nyrenoverat kök är som en tom duk som väntar på att fyllas med färgglada och innovativa produkter som kan göra matlagning och bakning roligare och mer effektivt. Men ibland kan det vara svårt att veta vilka köksprylar som faktiskt är användbara och vilka som bara tar upp onödig plats. Du hittar allt och lite till hos FunstuffDärför har vi samlat en lista med fem köksprylar som du kanske inte visste att du behövde – förrän nu.

Vattenmelon slicer

Att skära upp en vattenmelon kan vara en kladdig och tidskrävande process. Men med en vattenmelon slicer kan du enkelt och snabbt skära upp perfekt formade bitar, utan att behöva kladda med knivar och skärbrädor.

Grönsakssvarv

Att skiva grönsaker kan ta tid och kräva en viss skicklighet med kniven. Men med en grönsakssvarv kan du enkelt göra långa och tunna skivor av grönsaker som zucchini, morötter och gurka, utan att behöva kämpa med kniven.

Självroterande kryddkvarn

En självroterande kryddkvarn är inte bara praktisk, den är också rolig att använda. Genom att trycka på en knapp roterar kvarnen automatiskt och maler kryddorna åt dig.

Smörgåsgrill

En smörgåsgrill är inte bara perfekt för att göra grillade ostsmörgåsar, den kan också användas för att grilla grönsaker, kyckling eller fisk. Dessutom är den enkel att rengöra och tar inte upp mycket plats i köket.

Elektrisk vinkyl

För den som gillar att bjuda på vin vid middagar eller fester är en elektrisk vinkyl ett måste. Den håller vinet vid rätt temperatur och ser dessutom snygg ut på köksbänken.

Att ha rätt köksprylar kan göra matlagning och bakning roligare och mer effektivt. Med dessa fem produkter kan du enkelt skära upp en vattenmelon, göra perfekta grönsaksskivor, mala dina kryddor, grilla smörgåsar och hålla ditt vin vid rätt temperatur. Vilken produkt skulle du vilja testa först?