Dags att renovera badrummet – byt toalett


När det talas om badrumsrenoveringar ger många tidningar tips på hur du ska välja rätt kakel och inredning. Men det är minst lika viktigt att du även tänker på att toalettstolen kan behövas bytas ut i samband med renoveringen för att den ska gå i samklang med det nya badrummet.

Olika typer av toalettstolar

När du ska kolla efter en ny toalettstol kommer du snart märka att det finns flera olika sorter att välja bland. Det mest klassiska är en golvstående toalettstol. Men det finns även vägghängda. Förutom att du kan välja mellan olika varianter av toaletter kan du också välja mellan olika modeller och färger. De vanligaste färgerna är vit och svart eftersom det är neutrala färger som är lätt att matcha med resten av inredningen.

Köp ny toalett

Ska du renovera badrummet och vill köpa en ny toalett till den kan du kolla här. På nätet kan du välja mellan toalettstolar i olika modeller. Välj mellan vägghängd toalett eller golvstående toalett. I utbudet finner du även urinoarer om det passar dig bättre. Förutom att du finner olika sorters toaletter kan du också hitta olika tillbehör. Till exempel toalettsitsar, spolknappar och olika typer av beslag.